Lissi

Lissi kom til fosterhjemmet etter å ha levd ute med 10 andre katter de første 8 månedene av sitt liv. Hun var ganske redd, men likevel veldig nysgjerrig og interessert i mat. Den kombinasjonen har gjort at overgangen fra utetilværelsen til å lære seg å bo med mennesker har tatt ganske kort tid. Hun har vært i fosterhjemmet i noen måneder nå, og har blitt en mye tryggere katt, selv om det er litt igjen til mål.
Hun er en ung katt. Det er mye liv i henne, hun elsker å leke og å løper rundt i leiligheten. Hun sitter ofte i vinduskarmen og følger med på det som skjer ute. Vi er ganske sikre på at hun vil trives godt med mye uteareal.
Hun slapper gjerne av i samme rom som deg, hopper opp i sengen og sofaen når man setter seg ned. Lissi har også begynt å prate en hel del. Hun er veldig kontaktsøkende og elsker kos, men kan finne på å bite litt på fingrene ettersom alt fortsatt er litt nytt for henne. Tror derfor at hun vil passe fint hos en familie uten for små barn. Hun er veldig kontaktsøkende, så vi tror at en katte-kompis kunne vært bra for henne.

Søk om å adoptere Lissi

  • Boforhold

  • Personalia