Lucia

Jeg heter Lucia, en søt og leken jente født en gang i 2018. Jeg har bodd hele livet mitt i en kattekoloni med andre katter, men for en stund siden flyttet jeg inn i et fosterhjem og nå er jeg på utkikk etter et sted jeg kan bli for alltid.

Jeg har ikke vært så mye med mennesker enda. Selv om jeg synes de er ganske greie så kan det bli litt mye mas av og til, så jeg vil gjerne bo med noen voksne med tålmodighet som respekterer grensene mine. Men jeg er en skikkelig kosepus altså!

Nå er jeg ganske komfortabel og leker og later meg dagen lang sammen med den andre katten her. Han er jeg skikkelig glad i, og jeg vil gjerne bo med en venn. Det bor også en liten hund her, det gjør meg ikke noe i det hele tatt. Mennesket er den jeg er mest skeptisk på, og hun vil ofte kose litt vel mye. Når det ikke passer så stikker jeg bare.

Veien til hjertet mitt er gjennom magen. Jeg elsker skinkeost, og forsyner meg gjerne dobbelt av de andre dyrene sin mat. Jeg begynner å kjenne på at jeg gjerne skulle vært ute og løpt all denne maten av meg!

Jeg har bodd ute hele livet og nå ønsker jeg meg trygt et hjem med utemuligheter hos noen som kan gi meg mye kjærlighet selv når jeg ikke vet at jeg vil ha det selv, tålmodighet og forståelse. Jeg er sikker på at jeg kommer til å bli verdens beste venn for den som vil investere i meg!

Jeg er chippet, kastrert, vaksinert og har fått ormekur.

Tror du vi passer sammen? Ta kontakt med kattehuset ❤

Søk om å adoptere Lucia

  • Boforhold

  • Personalia