Lucy

Jeg heter Lucy og er en liten ninja. Jeg kan bevege meg lydløst og lynkjapt og jeg hopper kjempehøyt med akrobatiske bevegelser for å fange byttet mitt. Jeg trenger litt tid for å observere deg for å finne ut om du kan stoles på, men så lenge du gir meg tid og ro og viser meg at du respekterer grensene mine så kommer jeg til å elske deg! Jeg hopper gjerne opp i fanget for å få kos, men siden jeg er en bestemt ung dame så må du kose akkurat slik jeg synes det er best. Jeg kommer til deg når jeg vil ha kos så jeg vil helst ikke at du tar på meg ellers. Men ikke ta det som at jeg ikke liker deg, for jeg vil gjerne være i nærheten av deg og kan mjaue skikkelig høyt for å si i fra at jeg er her hvis du er i et annet rom, bare sånn tilfelle du glemte at jeg er her. Men ta det med ro, jeg respekterer at du trenger å sove om natten så da kommer det godt med at jeg er en lydløs ninja. Jeg elsker å leke så finner du fram fiskestanga så kommer jeg villig frem, og hvis du kaster tørrfor bortover gulvet så synes jeg det er kjempegøy å jage etter maten min.
Jeg er skvetten og jeg synes at det er ganske skummelt når du beveger deg brått. I tillegg så er jeg er ganske skeptisk når det kommer besøk. Men gi meg litt tid og tålmodighet (og gjerne litt våtfor) så varmer jeg opp. Fostermor synes at jeg er kjempeflink og har gjort store fremskritt bare på kort tid. Jeg har blitt mye tøffere og fostermor har trua på at med tid så vil jeg bli en ganske avslappa pus, selv om jeg nok aldri vil være den som villig løper bort til nye mennesker. Personlig tenker jeg at litt sunn skepsis må alle ninjaer ha.
Jeg kommer fra et hjem som hadde både katt og hund og jeg var god venn med begge, men favoritten min var hunden. Fosterhjemmet mitt har en senior katt og jeg vil nok ikke si at vi er veldig gode venner, men jeg har konkludert med at han er okey og vi koeksisterer ganske fint sammen. Jeg skal nok klare meg både med og uten pelsvenner, men jeg hadde blitt veldig glad for å få en rolig og tålmodig pelsbestevenn. Jeg er ikke så glad i barn, for de er så bråkette og uforutsigbare. Så jeg vil helst ha et hjem med rolige voksne mennesker som gir meg tiden og roen jeg trenger for å bli komfortabel. Helst bør mitt nye hjem ha ganske god plass, for jeg blir litt ekstra nervøs på trange plasser. Jeg hadde også blitt veldig glad for gode utemuligheter i et rolig nabolag.

Søk om å adoptere Lucy

  • Boforhold

  • Personalia