Lucy

Jeg heter Lucy og er en liten ninja. Jeg kan bevege meg lydløst og lynkjapt og hopper kjempehøyt med akrobatiske bevegelser for å fange byttet mitt. Da jeg først kom til fosterhjemmet mitt så var jeg veldig redd og engstelig, men nå er jeg blitt trygg på mennesker. Jeg elsker kos og vil gjerne ligge i fanget, men kun hos de som jeg føler meg mest trygg på. Det beste jeg vet er å få ligge innimellom bena dine slik at jeg føler meg skikkelig trygg og god.

En av favorittaktivitetene mine er når matmor kaster tørrfor bortover gulvet slik at jeg kan jage etter den. Da får jeg løpt, lekt og spist mat samtidig, det er den perfekte komboen! Ellers så er jeg ganske pratsom, og vil gjerne være i nærheten av deg.

Jeg har bodd både med katter og hunder så jeg kan gjerne bo med andre dyr. Katten jeg bor med nå er litt gammel og gretten og vil ikke ha så mye oppmerksomhet, det synes jeg at er litt kjedelig. Jeg vil jo bare at vi skal være venner. Jeg kan bo med barn også, men jeg synes det er best når de er litt større og forstår at jeg trenger litt tid på å bli kjent med de før jeg vil ha kos.

Jeg vil veldig gjerne gå ut, det er jo så mye å se, oppdage og jakte på der ute. Så jeg håper på å komme til et hjem som har gode utemuligheter.

Jeg har masse kjærlighet å gi så jeg gleder meg veldig til å bli kjent med min for-evig-familie. Kanskje du er min nye bestevenn?

Søk om å adoptere Lucy

  • Boforhold

  • Personalia