Luigi

Hei, Luigi heter jeg!

Jeg er en forsiktig pus med mye personlighet. Jeg var veldig sky da jeg ankom fosterhjemmet mitt, men har blitt veldig trygg på de tobente skapningene etter at jeg forstod at de kun ønsker det beste for meg.

Jeg er en veldig kosete pus som gjerne prøver å stjele oppmerksomheten din fra andre. Hvis du ikke koser på meg kan det hende jeg biter deg litt forsiktig, men det er bare for å vise hvor desperat jeg er etter kos fra deg. For å vise hvor glad jeg er i deg gnir jeg hodet mitt på deg og løper gjerne mellom beina dine hvis du skal gå noe sted.

Jeg elsker å leke, både sammen med deg og alene. Jeg jakter på alt som finnes i fosterhjemmet mitt, og elsker spesielt godt å løpe etter lekestenger og baller med bjeller. En annen lek jeg liker godt, og som jeg har blitt veldig god på, er gjemsel. Hvis du våkner opp og ikke finner meg en morgen så har jeg mest sannsynlig funnet en liten hule jeg kan sove i.

Hvis jeg blir usikker eller redd kan det hende jeg freser og klorer litt, derfor er det nok best at jeg bor i et hjem med trygge, voksne mennesker som har tålmodighet til å bli kjent med meg.

Jeg håper du vil bli min nye bestevenn.

Mjau fra Luigi

Søk om å adoptere Luigi

  • Boforhold

  • Personalia