Lulu, sjarmerende svart og hvit pusejente som ser etter et nytt hjem.

Lulu

Hei!

Jeg heter Lulu, og er på jakt etter et hjem der jeg endelig kan slå meg helt til ro. Jeg er født ute den 25.06.2018, så er selvstendig og litt skeptisk til mennesker. Jeg trenger litt tid for å bli trygg, men er samtidig veldig nysgjerrig og tar imot litt kos fra de jeg bor hos nå. Det er litt for vanskelig å motstå å bli klødd bak øret.

Jeg liker å utforske det meste av nye elementer som kommer til leiligheten, men lar det være i fred når jeg har utforsket ferdig. Jeg er god på å underholde meg selv, særlig hvis jeg får tak i et hårstrikk. Jeg lengter veldig etter å få komme ut for å utforske naturen, og nå er yndlingsaktiviteten min å sitte i vinduskarmen og se på og snakke med fuglene. Jeg har faktisk lært meg å snakke deres språk, og gleder meg til å få mulighet til å komme nærmere dem.

Jeg er veldig glad i mat, og mjauer søtt til deg for å sjarmere deg til å gi meg det jeg vil ha. Fostermor kaller meg ofte Lublubblubb. Jeg bor nå uten andre katter, men har bodd med andre katter før, og gjør det gjerne igjen.

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet.
Vil du hilse på meg? Kontakt kattehuset for å besøk.

Søk om å adoptere Lulu

  • Boforhold

  • Personalia