Lumi

Jeg heter Lumi og jeg er en stilig pusegutt med masse personlighet. Jeg ble født ute sammen med broren og søsteren min. Vi ble fanget inn og kom i fosterhjem da vi var 3 måneder gamle.

I begynnelsen var mennesker litt skumle, men kos var så godt at jeg ikke klarte å holde meg unna. Jeg er litt skvetten av meg og liker å ha trygge huler å gjemme meg i. Men når jeg føler meg trygg ligger jeg gjerne på en plass med god utsikt og følger med på alt som skjer. Hvis du løfter meg opp, gnir jeg meg gjerne mot halsen og kinnet ditt for å si at jeg er glad i deg, men så vil jeg ned og leke igjen.

Jeg er skikkelig glad i mat og godbiter og kommer løpende med en gang ordet “mat” blir nevnt. Da stryker jeg meg inntil beina dine til du skjønner at jeg har lyst på noe digg. Jeg liker å leke og er veldig fascinert av alt som skjer utenfor vinduene. Jeg synes også stearinlys og flammer er super spennende. Jeg har brent av meg værhårene noen ganger og kan ligge i evigheter og stirre inn i peisen. Fostermor bare ler av meg og sier at jeg aldri lærer.

Nå bor jeg sammen med søsteren min Matilda og det er veldig fint. Vi sover sammen og lekeslåss. Jeg vil gjerne fortsette å bo sammen med Matilda for hun er så tøff og gjør at jeg føler meg litt tryggere. Men fostermor sier at jeg trolig kommer til å klare meg fint på egenhånd også. Jeg vil bare trenge litt ekstra tid for å bli trygg. Jeg har ikke møtt barn eller hunder før og det blir nok litt for skummelt for meg med høye lyder og brå bevegelser.

Drømmen min er å få komme ut å snuse og utforske. Så nå leter jeg etter noen som vil gi meg et foralltidhjem. Helst hos noen som synes det er greit at jeg gjemmer meg bort litt i starten, og som gir meg tid til å bli trygg. Jeg lover at jeg skal gi masse kos og kjærlighet når jeg har vent meg til det nye hjemmet mitt!

Søk om å adoptere Lumi

  • Boforhold

  • Personalia