Luna

Hei! Jeg er Luna.

De sier jeg er en nydelig pus som ble født i det fri. Jeg var et halvt år da jeg først flyttet inn hos mennesker, sammen med søsteren min Nelli. Dette var veldig skummelt og jeg har brukt lang tid på å bli komfortabel.

Etterhvert har jeg derimot begynt å skjønne at mennesker slettes ikke er så ille. Jeg er såpass glad i mat og godbiter at jeg lett lar meg overtale til å i hvertfall være nære, og å bli klappet litt. Og når jeg er trøtt kan det faktisk være godt å bli klappet. Men hvis jeg skjønner hva som egentlig foregår vil jeg helst ha deg litt på avstand, enn så lenge. Med tiden til hjelp vil vi nok komme ut av skallet vårt, både jeg og Nelli.

Søsteren min Nelli er nemlig min klippe, og vi finner både trygghet, kos og lek i hverandre, ettersom mennesker fortsatt kan være litt skumle. Jeg vil derfor veldig gjerne adopteres sammen med henne. Om ikke må du i hvertfall ha katt fra før, så jeg har noen å støtte meg på når jeg blir redd.

Verden på utsiden av glasset frister veldig, og jeg ønsker meg et sted hvor jeg har mange fine steder å utforske ute, sammen med Nelli.

Søk om å adoptere Luna

  • Boforhold

  • Personalia