Lyra

Denne skjønne damen heter Lyra og ble funnet gående ute på Nesodden. Hun var da drektig, og fødte to små i slutten av mai 2019. Til nåværende fosterhjem kom hun i november 2019. Her har hun vært eneste firbente beboer, så det er usikkert hvordan hun går sammen med andre dyr.

Lyra har blitt utrolig mye tryggere på disse månedene, men hun er fortsatt litt forsiktig. Hun syns f.eks. at hender er litt skummelt og vil ikke taes på ennå. Men hun er kontaktsøkende, møter opp på kjøkkenet om morgenen for å få go’bit, og hun liker veldig godt å leke. Hun oppsøker deg gjerne for litt action. Favorittleken er laserpenn, men lekemus og baller er også gøy.

Hun har mye energi som ikke får utløp så lenge hun er innepus, og om kveldene kan Lyra underholde med noen morsomme raptuser. Hun snakker ikke så mye, men når hun kjenner lukten av mat mjauer hun. Lyra er opptatt av mat og veier nok litt for mye, men det ordner seg sikkert når hun får komme til et for-alltid-hjem med utemuligheter. Hun er veldig glad i kokt torsk og kylling. Ellers går det i tørrfôr. Våtmat slikker hun bare sausen av.

Lyra er vennligheten selv. Fostermors objektive mening er at Lyra er velmenende, veldig intelligent og smart og at personligheten hennes nesten er for stor til den lille kroppen.

Søk om å adoptere Lyra

  • Boforhold

  • Personalia