Mais

Jeg heter Mais og jeg ble funnet under en hytte sammen med moren min og to søsken høsten 2020. Sammen flyttet vi inn til en fosterfamilie i Oslo og fikk etter hvert selskap av en kattunge fra et annet kull også.

Fosterforeldrene mine har blitt ganske imponert over hvor smart jeg er. For eksempel har jeg funnet ut hvordan jeg åpner døra til skapet jeg liker best å sove i. Jeg er nysgjerrig og lar meg fort fascinere av lys og skygger, og liker å følge med på livet utenfor vinduet. Jeg har dessuten hørt at jeg er en veldig pen og elegant katt!

I starten var jeg kjemperedd, og er nok fortsatt litt skvetten. Etter hvert har jeg vent meg til at kos ikke er så verst og jeg kan fint hoppe opp i sofaen til fostermor og slappe av. Det varierer hvor lenge jeg vil bli tatt på av gangen, men jeg tror jeg blir tryggere med tiden.

Jeg er fortsatt redd for lyder og brå bevegelser og tror derfor jeg vil trives best i et hjem uten små barn. Gjerne et rolig hjem. Jeg er ikke så glad i fremmede så jeg trenger steder å gjemme meg. Jeg tror jeg kan komme overens med andre katter hvis jeg får litt tid. Hunder har jeg ikke hilst på.

Søk om å adoptere Mais

  • Boforhold

  • Personalia