Manis

Hei, jeg heter Manis og jeg bor i fosterhjem sammen med mammaen min Indah.

Fosterforeldrene mine syns jeg er rampete og full av energi, men selv om jeg av og til gjør ting jeg ikke har lov til, blir de ikke sure fordi de syns jeg er så søt. Jeg elsker å leke med baller og fjær eller å løpe rundt i leiligheten i full fart. Jeg syns det er veldig gøy å leke sammen med mamma. 

Jeg har begynt å venne meg til å bli kost med og liker det veldig godt, særlig når jeg skal slappe av. Hvis jeg er i lekent humør, skjønner jeg ikke alltid forskjellen på lek og kos. Så fosterforeldrene mine har fått seg noen små skraper på grunn av det, men jeg verken klorer eller biter.

Jeg er trygg på mennesker, både fosterforeldrene mine og nye mennesker hvis jeg får litt tid til å hilse skikkelig på dem. Særlig hvis de har godbiter eller leker, syns jeg de er helt ok.

Jeg ønsker meg et hjem hvor jeg kan ha trygge utemuligheter og plass til å løpe rundt og leke. Jeg vil bo med andre katter, gjerne med mammaen min Indah, men jeg kan også bli kjent med nye venner. Jeg tror også jeg kan trives i et hjem med små barn siden jeg er glad i lek og sprell.

Søk om å adoptere Manis

  • Boforhold

  • Personalia