Marion

Marion, ønsker seg et rolig hjem som har erfaring med katt og uten små barn. Hun kom til FOD høsten 2020 etter å ha blitt observert hjemløs i mange måneder sammen med unger. Hun hadde med to unger da hun kom inn og var høydrektig på nytt.  Det ble enda 5 små og alle små har nå flyttet til sine egne hjem.

Nå ønsker Marion seg et godt hjem også, med trygge utemuligheter. Marion er en liten og nett frøken som var veldig avmagret og redd da hun kom inn. Hun er nå blitt en god kosejente som er glad i selskap og oppmerksomhet, men til tider nervøs i møte med nye mennesker eller dyr. Hun bor nå sammen med flere katter, som hun ikke ser ut til å trives noe særlig med, selv om det stort sett går greit. Vi tror derfor at hun vil passe best som eneste katt.

Hun liker ikke å bli løftet. Blir hun usikker eller litt redd kan hun slå med labben og derfor trenger hun et hjem med erfaring som kan gi henne litt tid til å bli kjent, finne tryggheten og vise hvilken god jente hun er! Hun er renslig, lett i matveien og elsker å leke med baller eller å løpe etter laserprikken. Hun har nå tilgang til utegård og trives godt ute i sommervarmen.

Søk om å adoptere Marion

  • Boforhold

  • Personalia