Max-Flax

Hils på Max-Flax som kom inn til sitt fosterhjem i Januar 2022, etter å ha vandret rundt på leting etter mat i kulda. Max var ganske usikker når han kom inn, men var aldri aggressiv.

Det tok litt tid før han begynte å bevege seg rundt, så lenge det var folk i nærheten, men de andre pusene i fosterhjemmet fikk han etterhvert ut av skallet sitt. Han bare ELSKER andre katter – da blir han nesten euforisk. Spesielt en av pusene i fosterhjemmet har lagt sin elsk på Max og det er Savannah, som egentlig ikke liker andre katter engang! Max går til og med rundt og maler etter å ha fått seg en ørefik av en av de andre kattene. Det er ikke alle katter som liker Max, men Max liker alle.

Ved hjelp av de andre pusene har Max blitt en helt annen katt. Nå er han kosete og går i beina dine. Han kræsjer til og med inn i ting, fordi han har blikket retta mot deg og hva du holder på med. Den beste tiden på døgnet for Max er nok når han får våtfor. Da er han i himmelen. Da går han i bena dine og skal ha kos når han får maten og er SÅ fornøyd.

Han sover i senga i fosterhjemmet sitt og da maler han som en motor. Han er også ganske pratsom til tider, spesielt når han skal få mat. Tørrfor står alltid framme, men når våtfôret tas frem er det på tide å prate litt av glede.

Ettersom Max nok vil være litt usikker i nytt hjem i starten, og fordi han føler så mye trygghet i pusevenner, så bør han komme til et hjem med andre sosiale katter. Det vil nok hjelpe han komme helt ut av skallet sitt på sikt.

Hunder er han litt usikker på , men har prøvd å tøffe seg mot den som bor i fosterhjemmet. Så han er bittelitt vant til hund også.

Søk om å adoptere Max-Flax

  • Boforhold

  • Personalia