Maya

Jeg heter Maya og jeg ble født vill, men kom til et trygt og godt fosterhjem da jeg var liten.
Jeg er veldig nysgjerrig, og vil gjerne følge med på alt du gjør. Er du på badet, så blir jeg gjerne med. Yndlingsleken min er q-tips, så om du ikke stenger døra på badet, så har du q-tips i hele huset, før du rekker å snu deg. Jeg elsker å utforske, og er høyt og lavt og overalt. Jeg er en pratsom pus, og veldig leken.
Jeg elsker mat! Om du lager mat til deg selv, så kommer jeg løpende i 100 km/t. Aller helst opp på kjøkkenbenken, så jeg får litt overblikk. Er det en biff i hus, så skal du få høre på pusekonsert! Når du spiser, sitter jeg ved siden av deg og spør pent om å få smake. Hører jeg at du er i nærheten av posen med kattegodt, har du meg rundt beina på 0 komma niks.
Det tar en stund, men når jeg blir trygg på deg så blir jeg en ordentlig kosepus, da har du meg på fanget hver gang du setter deg ned. Jeg prøver å ta igjen for all den tiden jeg var en sky pus, og jeg legger gjerne kinnet mitt inntil ditt og kattesusser deg med tidenes tunfiskånde.
Jeg kan være litt dominerende overfor andre katter, så om jeg skal bo med noen, bør de være like tøffe som meg. Jeg gleder meg veldig til å bli utekatt, nå er jeg lei av å bare se på verden fra vinduskarmen.
Jeg ønsker meg en tålmodig og fin familie, gjerne med litt større barn som kan leke med meg hver dag, og som kanskje også har en tøff katt eller hund fra før.

Søk om å adoptere Maya

  • Boforhold

  • Personalia