Maya

Hei!

Jeg heter Maya, og er født 10.06.17. Jeg er født vill, men kom til et trygt og godt fosterhjem som kattunge. Jeg er veldig nysgjerrig, og vil gjerne følge med på alt du gjør. Er du på badet, så blir jeg gjerne med. Yndlingsleken min er q-tips, så om du ikke stenger døra på badet, så har du q-tips i hele huset, før du rekker å snu deg. Jeg elsker å utforske, og er høyt og lavt og overalt. Jeg er en pratsom pus, og veldig leken av meg.

Jeg elsker mat! Om du lager mat til deg selv, så kommer jeg i 100 km i timen, aller helst opp på benken, så jeg får overblikk. Når du spiser, sitter jeg ved siden av deg og spør pent om å få smake. Hører jeg at du er i nærheten av posen med kattegodt, har du meg rundt beina på 0 komma niks. Ingen får ta på meg, men jeg er ikke redd for deg heller, bare litt ambivalent. Jeg er dominerende overfor andre katter, så om jeg skal bo med noen, bør de være like tøffe som meg. Jeg gleder meg veldig til å bli utekatt, for det bor en riktig jeger i meg.

Jeg ønsker meg en tålmodig og fin familie, gjerne en med litt større barn som kan leke lenge med meg hver dag, som kanskje også har en katt eller hund fra før.

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert. Vil du hilse på meg? Send en mail til kattehuset@fod.no

Kontakt oss om Maya