Merlin

Jeg heter Merlin og jeg elsker lek og kos! Jeg ble funnet under en hytte sammen med moren min og to søsken høsten 2020. Sammen flyttet vi inn til en fosterfamilie i Oslo og fikk etter hvert selskap av en kattunge fra et annet kull også.

De første månedene var jeg ganske redd for menneskene, men jeg har aldri sett poenget med å verken frese eller klore mot dem. Nå er jeg mye tryggere og synes det er kjempekoselig å få kyss på panna, potemassasje, å bli båret rundt på og å ligge på fanget og slappe av.

Jeg trives godt i den leiligheten jeg bor i nå, men jeg er så innmari nysgjerrig på alt som skjer utenfor! Så jeg pleier å sitte ved vinduet og følge med på livet, prøver å snakke til fuglene også, men de er ikke så interessert. Også er fluer noe av det mest fascinerende jeg har sett. Så jeg kjenner at det hadde vært gøy å kunne løpe rundt der ute og strekke skikkelig på beina, for jeg liker godt å bevege på meg!

Jeg tror jeg vil passe i et hjem med mennesker som gir meg mye oppmerksomhet, men som også lar meg være i fred når jeg trenger det. Jeg har ikke hilst på hunder. Det har gått fint sammen med de kattene jeg har vært med her. Barn har skremt meg litt, så jeg er usikker på om jeg har lyst til å bo sammen med dem.

Søk om å adoptere Merlin

  • Boforhold

  • Personalia