Milli

Milli heter jeg og jeg er en snill og rolig jentepus.

Jeg er kosete og tillitsfull, og det er ikke noe problem å løfte meg for å gi meg litt kos.
Jeg liker å være der det skjer, men har ikke alltid behov for å ligge oppå alle andre. Det er fint med litt personlig space også. Men alle liker jo en god armkrok i blant!
Jeg er nysgjerrig av meg og liker å utforske enhver krik og krok. Akkurat nå liker jeg best å ligge helt på toppen av kjøleskapet! Jeg er ikke veldig leken, med mindre noen andre tar initiativ, da blir jeg med! Det jeg liker best er å titte ut av vinduet og jeg drømmer om å bli utekatt igjen.
Jeg er bare ungkatten og ble funnet vandrende rundt alene på Trosterud i noen måneder, før jeg kom i forsterhjem. Her har jeg vært i noen måneder og trives godt, men nå har det kommet en ny fosterpus i huset, og det liker jeg ikke. Jeg er heller ikke overbegeistret for hunder.
Selv om jeg er kosete, så er jeg også ganske sjenert overfor nye mennesker. Barnefamilier med de minste barna kan nok bli i det meste laget for meg, men kanskje større, rolige barn kunne vært noe? Uansett så sier fostermor at alle som får ha meg er kjempe heldige og jeg er veldig spent på hvem som blir min nye familie!

Søk om å adoptere Milli

  • Boforhold

  • Personalia