Minda

Hei, jeg er Minda og jeg er veldig glad i mat og kos. Jeg liker all type mat, spesielt hvis du kaster småbiter her og der slik at jeg kan jage den før jeg spiser den opp. Jeg kan også spise maten direkte fra skålen, så klart. Men det er litt gøy hvis jeg kan jage maten min i ny og ne og.

Ellers så liker jeg å leke! Spesielt hvis du gjemmer leken rett foran meg, under et teppe kanskje, slik at jeg kan finne den og la deg gjøre det igjen. Ellers så liker jeg å løpe etter leketøy, og leker generelt! Jeg vil også nevne at jeg er en sky katt, men jeg har utviklet meg mye i fosterhjemmet mitt så langt. Du kan til og med børste og klappe på meg. Det hender at jeg kommer selv bort for å få litt kos. Vi må bli godt kjent først da, så jeg håper at du er tålmodig med meg i starten.

Det hadde også vært fint om jeg ble adoptert et sted uten barn eller så mye bråk rundt, og at du vil bruke litt tid på å få meg til å bli tryggere. Fordi jeg tror at jeg har potensialet til å bli en litt mer kosete pus med tid. Ellers så liker jeg å sitte og se ut, og sove og leke med min bestevenn Mjau.

Det hadde vært veldig hyggelig hvis Mjau og jeg blir adoptert sammen, fordi vi gir hverandre mot og trygghet, men det er ikke et krav. Vi er veldig blide katter som liker å vente i nærheten av døren til soverommet, og si god morgen til deg når du våkner opp. La oss bli venner da!

Søk om å adoptere Minda

  • Boforhold

  • Personalia