Mjau

Hei, jeg er Mjau og jeg er veldig glad i å leke. Jeg fikk en ball av fosterforeldrene som jeg liker å leke med og jage etter. Det er kjempe gøy med leker! Jeg liker også når fosterforeldrene kaster leker slik at jeg kan jage og kaste dem i været enda mer.

Jeg er nysgjerrig på alt som foregår og jeg vil vite hva du gjør, spesielt hvis det har noe med mat å gjøre, for da følger jeg etter deg garantert. Ellers så er jeg glad i å sove, og det har ingenting å si hvor. Det kan være under skostativet, bak døren, under sofaen, jeg er overalt som en ninja.

Jeg vil også nevne at jeg er en sky katt, men jeg har utviklet meg mye i fosterhjemmet så langt. Du kan til og med børste og klappe på meg, og det hender at jeg kommer selv bort for å få litt kos. Vi må bli godt kjent først da, så jeg håper at du er tålmodig med meg i starten.

Det hadde også vært fint om jeg ble adoptert et sted uten barn eller så mye bråk rundt, og at du vil bruke litt tid på å få meg til å bli tryggere. Jeg tror jeg har potensialet til å bli en litt mer kosete pus med tid. Ellers så liker jeg å sitte og se ut, og sove og leke med min bestevenninne Minda.

Det hadde vært veldig hyggelig hvis Minda og jeg ble adoptert sammen. Vi gir hverandre mot og trygghet, men det er ikke et krav. Vi er også veldig blide katter som liker å vente i nærheten av døren til soverommet, og si god morgen til deg når du våkner opp. La oss bli venner da!

Søk om å adoptere Mjau

  • Boforhold

  • Personalia