Mylk

Miao!

Se så bedårende jeg er, med fluffy tigerfjes og fyldig hale! Jeg ble tatt hånd om av FOD sammen med mine to søsken da jeg var bare noen måneder gammel. Jeg fikk komme i fosterhjem sammen med broren min Litago og her har vi fått hvile ut og komme til hektene i ro og mak, og i vårt eget tempo. Jeg er mye roligere enn ham – og litt sjenert ennå.

Jeg liker at ting går rolig og behagelig for seg, så jeg koser meg godt når jeg får ligge og rulle på gulvet i fred og ro og slappe av på ryggen med bena i været. Jeg liker også å pusle med lekene mine uten at Litago kommer og ødelegger, og synes det er koselig når fostermatmor leker med bare meg.

Jeg synes det er beroligende å følge med på fostermor eller å sitte og se ut av vinduet. Litago har lært meg å lage forsiktige kurrelyder, så det gjør jeg av og til, men jeg kommuniserer aller best med øynene mine, for de er så uttrykksfulle! Fostermatmor har vanskelig for å stå imot når jeg gjør dem store og forventningsfulle, så det trikset bruker jeg når jeg har lyst på våtfôr for eksempel, hihi.

Jeg er litt tilbakeholden på kosefronten ennå, men når jeg har slått meg til ro, på sofaen for eksempel, synes jeg faktisk det er ganske deilig når fostermatmor stryker meg på hodet og særlig under haken. Da maler jeg! Jeg tror en rolig, voksen familie kunne passet midt i blinken for meg! Det går sikkert fint med en annen katt også, men ikke en så slitsom en som Litago bare!

 Ta kontakt hvis du har lyst til å hilse på meg!

Søk om å adoptere Mylk

  • Boforhold

  • Personalia