Ness

Hei, jeg heter Ness!
Fosterhjemmet mitt fikk først beskjed om at jeg var en jente, derfor var det et lite sjokk for alle da dyrlegen ga beskjeden om at jeg er en hannkatt! Tidligere eier kalte meg Princess, men nå har jeg endret navn til Ness! Det var også vanskelig for meg å si ifra om dette siden jeg gjemte meg under sofaen første uka hos fostermor. Etter at situasjonen stabiliserte seg, og jeg ikke ble plassert i bur for å dra til veterinæren lenger, følte jeg det var helt greit å gå ut og søke kos.

Nå elsker jeg å ligge i sofaen ved siden av fostermor eller oppå fanget til fostermor. Egentlig er jeg nesten mer glad i kos enn fosterbroren min Gråpus, men dette holdt jeg skjul på i starten her. Må jo beholde mitt street-cred!

Selv om Gråpus var den modigste av oss i starten, er jeg den som passer på han dersom jeg tror noe er galt. Hører jeg hans rare, hese mjauing løper jeg bort for å sjekke hva som foregår (vanligvis vil han bare ha mat da). Jeg er veldig glad i broren min og ønsker virkelig at vi kan fortsette å leve sammen.

Søk om å adoptere Ness

  • Boforhold

  • Personalia