Nikoline

Hei! Jeg heter Nikoline og er en ung og nett pusefrøken i mitt andre leveår. Jeg fikk mitt første og eneste kull med kattunger sommeren 2020, og er nå ferdig med den delen av livet.

Nå er det tid for kos og lek, og jeg vil forferdelig gjerne snart få komme UT og gå på oppdagelsesferd! Jeg er nemlig ekstremt nysgjerrig. Jeg er trygg på mennesker, både fostermor og gjester hun får på besøk. Jeg hilser alle med et vennlig mrrr, og en høyt løftet hale. Kanskje stryker jeg meg til og med inntil beina dine. Akkurat passe kontaktsøkende.

Jeg har ikke lært meg å ligge på fanget ennå. Når fostermor kommer hjem, kommer jeg løpende for å hilse på, og gjerne bli klødd litt på ryggen. Jeg er fortsatt ung i både kropp og sinn, og ganske leken. Særlig ting som forsvinner under tepper eller mellom sofaputene gjør meg helt vill!

Det er ikke alltid jeg husker at jeg er den «voksne» når jeg er sammen med barna mine og leken går. Jeg tror jeg vil kunne trives både alene – med all menneskeoppmerksomheten og maten for meg selv; og sammen med andre puser. Fostermor tror jeg er ganske omgjengelig og tilpasningsdyktig.

Søk om å adoptere Nikoline

  • Boforhold

  • Personalia