Ninni

Jeg heter Ninni, men jeg hører mer etter hvis du kaller med «pus».

Jeg er en skvetten dame, men nå som jeg har blitt vant til fostermamma så vil jeg ha kos. Særlig hvis jeg har vært alene en stund. Jeg sier ifra når jeg trenger kos altså. Jeg elsker å prate og kose. Mitt favorittsted å bli klødd er på toppen av hodet mitt. Jeg stanger i alt som er.

Det tok meg noen uker å bli vant til stedet der jeg bor nå. Det var litt skummelt i starten, men nå vandrer jeg overalt. Jeg kjeder meg litt av å være innepus og klorer på døra for å vise at jeg vil ut. Jeg vil helst til et hjem der jeg kan slippes inn og ut som jeg vil.

Jeg er nok fortsatt litt redd brå bevegelser, og føtter (særlig med sko på) er veldig skumle. Men er du et rolig menneske så går det nok veldig fint. Jeg blir sakte, men sikkert vant til å bli løftet på også, men er i utgangspunktet ikke så glad i det. Så jeg tenker at jeg trenger et hjem med bare en person, eller et rolig par. Jeg tror kanskje at barn blir for voldsomme for meg, men har du eldre kattevante barn går nok det veldig fint altså! Jeg tror nok jeg vil trives best som eneste firbeinte i familien også.

Jeg er veldig renslig da, og jeg sier ifra hvis jeg syns at kattekassa mi ikke er ren nok. Jeg liker musikk og å kunne se ut når jeg kjeder meg. Jeg kan godt sove i samme seng som deg, og jeg er flink til å ikke vekke mennesket mitt med vilje. Jeg liker også å se på TV sammen med deg på sofaen.

Jeg gleder meg til å treffe deg!

Kontakt oss om Ninni