Niño

OBS! Niño er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei!

Niño heter jeg, og jeg leter nå etter mitt for-alltid-hjem!

Jeg har ikke vært lenge i fosterhjemmet mitt, men jeg gikk fra å gjemme meg til å bli fullstendig kosepus i løpet av bare fem dager, så derfor mener fostermoren min at jeg er klar! Jeg elsker kos og sier fra til deg hvis jeg ikke har fått nok. Da mjauer jeg litt og løper foran deg mot sofaen, hvor jeg elsker å ligge oppå fostermor.

Fordi jeg har bodd ute har jeg vært nødt til å trekke en skadet hjørnetann, men det gjør ingenting – jeg har bare litt ekstra særpreg! En annen konsekvens av å ha bodd ute lenge er at jeg også har diagnosen FIV. Det betyr at jeg må være innepus, men det er det jo mange som ønsker seg, så det tenker jeg bare at er greit! Det gir meg ingen symptomer, og jeg kan leve like lenge som andre puser.

Jeg stortrives med å ligge i vinduskarmen og titte ut på fugler og skyene på himmelen. Vifteleker er jeg en råtass på, til tross for at jeg ikke er så alt for ung lenger – alder er ingen hindring for lek!

Jeg har knyttet meg voldsomt til fostermor og datteren hennes på femten. Niño var litt skvetten i starten, men nå kryper han rett opp i fanget på besøkende også 🙂

I fosterhjemmet mitt er det kun jeg som bor av dyr, så jeg vet ikke om jeg liker hunder. Vet heller ikke om jeg liker små barn, men fostermoren min tror nok at jeg vil trives best i et rolig hjem hvor jeg kan surre, slumre, leke litt og
kose meg på sofaen. Aller helst vil jeg få sove på samme rom som deg om natta, selv om jeg snorker litt.

Kan du tenke deg å adoptere meg og la meg få ligge og snorke i armkroken din? Send inn en søknad på meg, da vel!

Søk om å adoptere Niño

  • Boforhold

  • Personalia