Nomi

Ønsker du deg en trygg, leken, og kjælen pus? Da er Nomi perfekt for deg/dere!
Født januar 2021 er hun akkurat gammel nok til at hun har fått vist sin unike personlighet, og hun kommer bare til å bli kulere og kulere.

Hun ønsker å snuse på alt, men er svært kresen på godbiter. Hun liker derimot kortreist mat (selvfangete edderkopper)! Så er du redd for edderkopper vil du her ha en som «rydder» de vekk for deg. Ganske praktisk.

Med fjærpinne løper hun som en rakett! Leker som lager lyd er det beste hun vet. Vel, kanskje bortsett fra å ligge i en varm vinduskarm og titte på fuglene og insektene ute. Men Nomi digger også andre «leker», som andre kattehaler og plastemballasje du måtte ha slengende rundt.

Hun ønsker å være med på alt som skjer i familien og ligger veldig gjerne i sofaen med deg og maler for harde livet. Hun er en unik katt med mange tanker og preferanser. Hun er også veldig lettrent og venter pent på maten, i motsetning til broren sin Gabriel. Hun gir veldig sjeldent lyd fra seg, men om hun gjør det må du forberede deg på de aller søteste mmbrrrp noensinne.

Hun er veldig flink med andre katter og bryr seg lite om smådyr. Fosterhjemmet har kjælerotter og hun lar de være i fred i buret sitt. Jeg tror hun hadde passet både med snille hunder og barn. Så om du ønsker deg en katt som kikker opp og gjesper når du kommer inn døren, og som setter seg sammen med deg i sofaen, er Nomi for deg. Hun er katten du ikke visste du manglet!

Adopteres gjerne sammen med bror Gabriel, men ikke et must.

Søk om å adoptere Nomi

  • Boforhold

  • Personalia