Nutta

Hei!

Mitt navn er Nutta! Mamma og søsknene bodde ute i naturen og hadde ikke hatt noe særlig kontakt med mennesker før vi kom til fostermamma like før jul 2018. De tror jeg er født ca. 17.10.2018.

Mine to søsken har tatt litt mer plass enn meg, så brukte litt lenger tid på å bli tryggere på fostermor. Etter å ha sett på at søsknene mine har fått kos begynner jeg å forstå at jeg også liker det! Det må allikevel være på mine premisser så jeg liker å gå, stoppe litt for å få kos av fostermamma, gå litt fra henne, og få litt kos igjen. Til slutt kan jeg legge meg ned slik at jeg kan få kos på magen om jeg vil det. Ellers liker jeg veldig godt å få kos når jeg allerede ligger et sted.

Fostermor sier at jeg liker å leke iblant, men at jeg også er den mest forsiktigste av oss. Du må være tålmodig med meg, for jeg er ikke så vant til mennesker. Høye, plutselige lyder er litt skummelt, så fostermor tror at jeg ikke skal være med noen som har små barn. Hun tror det er bedre at jeg er med noen som kan bruke litt tid på å gjøre meg trygg, og hvor jeg kan være prinsesse nummer 1.

Selv om jeg er en liten prinsesse er jeg veldig nysgjerrig på utemuligheter. Jeg ble født ute i naturen, så jeg hadde syntes det hadde vært veldig spennende om du hadde hatt trygge utemuligheter for meg.

Jeg er kastrert, vaksinert og chippet. Ta kontakt med kattehuset om du vil hilse på meg! Hvis du vil se litt mer av meg er jeg litt på instagram: #fodnutta.

Søk om å adoptere Nutta

  • Boforhold

  • Personalia