Øystein

Øystein heter jeg – en skikkelig leken og nysgjerrig pus, sies det! Jeg leker gjerne dagen lang, med alt som triller i huset. Til tross for at jeg er leken er jeg en sjenert pusekatt. Du må være tålmodig med meg, fordi jeg er skeptisk til mennesker, enn så lenge. Jeg liker riktignok å være der det skjer likevel, så lenge vi kan holde litt avstand.

Innimellom vil jeg gjerne kose litt og da hender det seg at jeg legger meg på ryggen under et bord. På den måten kan jeg gjemme meg litt, samtidig som jeg får kos. Jeg er også en pratsom pus og lager de merkeligste lydene i alle mulige situasjoner, spesielt når jeg kjeder meg eller vil ha favoritten, tunfisk. Da spretter jeg raskt frem og glemmer blygheten litt.

Jeg føler stor trygghet i å være nær andre katter, og synes det er koselig å være tett inntil de. Jeg har vært i et hjem hvor kattene der synes jeg var litt vel klengete, så det må være en eller flere skikkelig snille kosekatter!

Til tross for at jeg kan være litt sjenert er jeg faktisk verdens snilleste. Jeg har aldri klørne ute, og er veldig enkel å ha med å gjøre. Helst vil jeg jo holde nøktern avstand, men jeg tillater f.eks. kloklipp.

Jeg tror nok jeg trenger et hjem uten små barn, dette fordi jeg er litt småskvetten. Et stille og rolig hjem, med tålmodige eiere er drømmen, så skal du se jeg nok kommer ut av skallet mitt til slutt. Og husk – så innmari gjerne et hjem med andre kosekatter!

Søk om å adoptere Øystein

  • Boforhold

  • Personalia