Pernille Pus

OBS! Pernille Pus er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Lille Pernille Pus er en forsiktig liten jentepus med et stort hjerte og masse sjarm.

 

Hun har vært gjennom en del på sitt hittil fire år gamle liv og kan derfor være skvetten og skeptisk i starten. Når hun er trygg er hun derimot verdens mest kosete pus, som elsker å ligge inntil fostermor og fosterfar – helst midt i mellom. Ellers er favorittplassene å sove i senga eller på det varme baderomsgulvet.

 

Hun elsker også å leke og da er sprettballer og små lekemus det beste som finnes. Dagens høydepunkt er nok når menneskene kommer hjem fra jobb. Da kommer hun løpende til døra for kos! Ellers liker hun å speide etter fugler gjennom vinduet.

 

Pernille trenger et rolig hjem, hvor hun kan få tid til å bli trygg på nye eiere. Hun har også en del energi, og trenger noen som har tid til å leke med henne. Hun kan muligens være i et hjem med barn, så lenge de rolige og forsiktige og det ikke er for mye støy rundt henne.

Pernille pus er innekatt fordi hun har FHS (Feline Hyperesthesia Syndrome) – eller Twitchy Cat Disease. FHS synes å forverres av stress, så hun trenger et rolig hjem uten andre dyr og små barn. Hun får også regelmessig behandling for å unngå tilbakefall etter kronisk øremiddinfeksjon. Pernille Pus lever et godt liv, men ny eier må forberede seg på daglig medisinering og årlige blodprøver. 

Søk om å adoptere Pernille Pus

  • Boforhold

  • Personalia