Pettersen

Pettersen er en høflig herremann. Han trives i nærheten av mennesker, men helst på en armlengdes avstand. Kan løftes, gjerne kløs på hodet/nakken eller på magen om han ligger på sofaen, men i korte perioder. Når jeg lager mat sitter han ofte inntil beinet mitt så jeg ikke får gått rundt på kjøkkenet, hehe.
Pettersen ligger gjerne i senga mi om natten, men igjen på en armlengdes avstand. Ettersom han er veldig aktiv på nettene får han sove i stua. Han ligger alltid på sofaen når jeg står opp og sier alltid ‘god morgen’ til meg. Han liker å leke med museleker og fjær i kortere perioder. Pettersen er ingen smidig katt så jeg har satt frem en krakk han bruker for å komme seg opp i vinduskarmen.
I påsken var vi på overnattingsbesøk. Han trives absolutt ikke i bur når han kjører bil, blir fryktelig stresset. Han fant seg fort til rette i huset vi var og var flere runder rundt på oppdagelsesferd innendørs. Her møtte han også en veldig rolig og snill elghund. Han freste litt, men virket ikke fryktelig skremt eller bekymret. Kan nok gå overens med hund.
Jeg tror han er en herre som vil trives med voksne mennesker, hvor han kan ha nærhet til mennesker på sine premisser, som ikke pusher og presser han til å være for nære. Jeg har børstet han litt og klippet klørne hans. Virker som om han finner seg i mye, men i små porsjoner og over kort tid.

Søk om å adoptere Pettersen

  • Boforhold

  • Personalia