Phiphi

Hei, mitt navn er Phiphi og jeg er en sort/hvit langhåret katt.

Jeg bodde i et fosterhjem sammen med barna mine frem til juni 2020, og så kom jeg til mitt nåværende fosterhjem for å utvikle et bedre bånd til mennesker. Jeg ble nemlig funnet i skogen med barna mine vinteren 2018 og var ikke så vant til mennesker.

Jeg har aldri bitt eller klort noen, og har aldri ødelagt møbler. Jeg er fortsatt litt sky, men jeg er veldig glad i kos, spesielt under haken og rundt øret. Jeg syntes det er litt ekstra kos å bli gredd. Etter jeg har kommet til mitt nåværende fosterhjem har jeg blitt litt tøffere. Jeg syntes det er tryggest å komme frem når fosterforeldrene mine sitter i sofaen, spesielt når de spiser. Jeg tør til og med å hoppe opp i sofaen for kos, men mest om kvelden.

Om dagen leker jeg mye og utforsker litt, men jeg er også veldig glad i å slappe av. På morgenen liker jeg å ligge ved døråpningen på badet når fostermor er der, slik at jeg har litt oversikt.

Jeg tror jeg passer inn hos de fleste, men siden jeg ikke er så glad i høye lyder kan det hende at barn er litt skremmende. Jeg er fortsatt litt sky og trenger derfor noen med litt tålmodighet. Jeg er vaksinert, chippet og kastrert.

Kontakt oss om Phiphi