Pia

Hei alle sammen!
Jeg heter Pia, og jeg er en utrolig pen og litt forsiktig jente som bruker litt tid på å bli trygg på mennesker. Jeg gjemmer meg når fremmede kommer eller om det blir for mye bråk, og så kommer jeg ut når jeg føler at det er trygt.
Ellers er jeg veldig glad i å løpe rundt, og jeg håper virkelig at jeg får lov til å komme ut snart! Det er så spennende å se på alt som foregår utenfor vinduet. Jeg er både høyt og lavt, liker å leke og spurte rundt til tider. Andre katter er veldig spennende, så jeg tror det kunne vært fint å ha en annen katt som er like leken som meg. Hun jeg bor sammen med nå er ikke så glad i å leke med meg dessverre.
Jeg elsker også å slappe av, og kos er veldig fint når det passer meg. Jeg liker å være der det skjer, med menneskene jeg kjenner.
I mitt første hjem bodde jeg sammen med et lite barn på to år, og da jeg kom derfra var jeg veldig skvetten og redd bevegelser og lyder. Derfor vil jeg helst bo i et hjem uten små barn.
Hvis du vil komme og se på meg, er du velkommen, men jeg kommer nok til å gjemme meg en liten stund før jeg kommer frem.

Søk om å adoptere Pia

  • Boforhold

  • Personalia