Pokus

Hei, mitt navn er Pokus!

Jeg simpelthen elsker å leke. Å aktivisere meg selv er jeg god på, men det er viktig at du leker nok med meg slik at jeg får ut litt energi. Hvis ikke er det beina dine som blir byttet mitt! Jeg liker også å prate til menneskene og de andre pusene jeg bor med. Mitt nye hjem kan med fordel ha andre katter jeg kan leke og prate med.

Jeg ble fanget inn midt på kaldeste vinteren. At vinteren var hard og brutal kan jeg skrive under på, for jeg hadde både forfryst nesen og ørene mine. Jeg har derfor et område på nesen som kanskje aldri vil få pels igjen. Ørene mine har også blitt mindre enn de skulle ha vært. Er ikke det bare sjarmerende da?

Disse tingene har gjort at jeg er litt skeptisk til å gå ut, men ligger gjerne i døra til kattegården og titter på alt som foregår der ute.

Og så holdt jeg nesten på å glemme og si at jeg er veldig glad i kos. Gjerne ligge i senga og kose på fanget også. Men det å bli løftet og å være i bur er kjempeskummelt, så fostermor sier at dette må mitt for-alltid-hjem regne med å jobbe videre med.

Søk om å adoptere Pokus

  • Boforhold

  • Personalia