Popo

Hei! Jeg heter Popo og er en aktiv og leken hannkatt. Jeg har bodd i fosterhjem sammen med Dr. Jean i litt over et år og har nok hatt noe kontakt med mennesker tidligere. Før jeg kom hit jeg bor nå ble funnet veldig syk midt på veien på Klemetsrud.

Jeg er en trygg pus som fort blir husvarm, men kos må skje på mine premisser da jeg er fortsatt er litt nervøs rundt nye mennesker. Jeg vil helst være i fred når jeg sover, men når det er mattid derimot, vil jeg alltid ha kos. Da gnir jeg meg inntil deg, dabber, og maler. Jeg elsker å bli klappet på hodet og bak på ryggen!

Jeg mangler en hjørnetann oppe, men det hindrer meg ikke i å spise masse mat. Jeg er veldig glad i mat og spiser godbiter fra hånden din med glede! Men på grunn av min sensitive mage, tåler jeg bare visse typer fôr.

Ellers elsker jeg å leke både alene og med mennesker! Favorittlekene er baller og gamle ledninger. Oppmerksomhet syntes jeg er helt topp, jeg pleier å følge etter fostermor og fosterfar for å se hva de driver med. Det hadde vært supert å få brukt noe av energien min ute i trygge omgivelser!

Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge uteområder.

Søk om å adoptere Popo

  • Boforhold

  • Personalia