Puss

Puss heter jeg og jeg er en pus du kan klø deg litt i hodet av. En dag er jeg veldig sosial og møter folk i døra for å hilse på alle som kommer, sitter gjerne i sofaen når det kommer besøk. Mens en annen dag kan jeg virke litt sky og gjemmer meg når det kommer besøk og da kan jeg snike meg rolig rundt uten at man legger så mye merke til meg. Det hender jeg ikke dukker opp før besøket har gått eller når fostermor roper at det er mat.

Men rist litt med godteposen så dukker jeg fort opp.

Jeg en kosete og sosial pus, med sterk personlighet. Om jeg ikke vil en ting, så ignorerer jeg deg og vil jeg ha noe fra deg så sier jeg oftest ifra, ved å oppsøke deg og «snakke» for å få din oppmerksomhet. Når du blir kjent med meg liker jeg å ligge i nærheten av deg og får jeg lov, vil jeg helst ligge under dyna inntil deg. 

Jeg er ikke så glad i at fremmede bærer eller holder meg . Men kan gjerne komme å legge meg ved siden av eller på fanget for å få kos. Jeg kan fint finne på å leke for meg selv og med deg. Papp bit, sprettball eller andre ting jeg finner rund om kan fort bli til en lek. 

Bor i dag med en 4 åring, men vil nok trives bedre med større barn. Jeg bor også med Mino som jeg trives veldig godt med. 

Søk om å adoptere Puss

  • Boforhold

  • Personalia