River

Hei, jeg heter River. Ikke vær redd, du hører når jeg kommer, for jeg er en vaskeekte pratepus!

Jeg er litt engstelig av meg, men det er fordi jeg synes slike voksne tofotinger er litt skumle. Da jeg kom til forsterhjemmet mitt ville jeg bare gjemme meg. Helst ville jeg ikke ha noe med fosterforeldrene mine å gjøre i det hele tatt.

Jeg er fremdeles skvetten, men nå synes jeg det er helt nydelig å få kos når jeg ligger og slapper av. Da kan de til og med få lov til å børste meg. Det føles kjempegodt å bli børstet når alt er rolig rundt meg. Trodde du kanskje jeg var stille da? Åneida, jeg forteller tydelig når jeg liker kosen jeg får. Disse tofotingene må le av meg og sier jeg durer som en traktor!

Det beste i verden er å henge etter de andre kattene her for å tulle med lekene de holder på med. Leking er kjempegøy, men jeg blir så sulten av å leke. Da må jeg avgårde for å finne matskåla før jeg tar meg en laaaang lur.

En ting jeg virkelig ikke liker er pelsstell og å få klippet klørne. Og siden jeg er langhåret krever jo pelsen min litt stell. Så ny eier må inneha en viss porsjon tålmodighet der, og helst være kattevant.

Utelivet er ikke interessant for meg, så jeg kan godt være innekatt. I hvertfall så lenge jeg får nok selskap og mental stimuli. Jeg bor veldig gjerne med en snill kattevenn.

Søk om å adoptere River

  • Boforhold

  • Personalia