Rudolph

Rudolph er en snill og kosete gutt. Da han først kom til fosterhjemmet, var han svært sky/redd og gjemte seg i hulen mesteparten av tiden. Nå med tiden føler han seg mye tryggere og sover sammen med fostermor i sengen (fotenden). Han legger seg gjerne også ved siden av noen ganger for kos. Rudolph er fremdeles litt sky og skvetten blant nye ukjente mennesker, men gjør stadig fremskritt hver dag.

Rudolphs favorittaktivitet er å leke med snor og pinner som blir dratt under pledd og bak sofaputene. Og å løpe etter papir krøllet som ball. Han liker også å bli underholdt med katteTV, klatre på kattetreet og titte på fugler i vinduet. Rudolph er veldig glad i mat, og kommer løpende hver gang fostermor tar frem godteposen og går rundt bena hennes. Han er en morsom og fin gutt som det er lett å bli glad i.

Rudolph vil nok passe i et rolig hjem med voksne mennesker som har tålmodiget i starten, der han kan få mye kjærlighet og oppmerksomhet. Siden han er veldig glad i å leke, vil kanskje en lekekamerat være fint for at han skal bli enda tryggere på seg selv.

Søk om å adoptere Rudolph

  • Boforhold

  • Personalia