Rudolph

Rudolph er en snill og kosete, men litt sky gutt. Da han først kom til fosterhjemmet, var han svært redd og gjemte seg i hulen mesteparten av tiden. Med tiden har han blitt trygg på de menneskene han bor med og han oppsøker disse for kos. Han er fortsatt skeptisk til besøkende, men tør noen ganger komme ut for å titte. Rudolph gjør fremskritt for hver dag som går. Det er derfor viktig at Rudulphs nye eiere er tålmodige, da han nok vil bruke litt tid på å bli trygg på ny.

Rudolphs favorittaktivitet er å leke med snor og pinner som blir dratt under pledd og bak sofaputene. Og å løpe etter papir krøllet som ball. Han liker også å bli underholdt med katteTV, klatre på kattetreet og titte på fugler i vinduet. Rudolph er veldig glad i mat, og kommer løpende hver gang fostermor tar frem godteposen og går rundt bena hennes. Han er litt overvektig, så ny eier må følge opp matinntaket. For tiden må han gå på slankefôr. Rudolph er en morsom og fin gutt som det er lett å bli glad i.

Rudolph vil nok passe i et rolig hjem med voksne mennesker som har tålmodiget i starten, der han kan få mye kjærlighet og oppmerksomhet. Siden han er veldig glad i å leke og kjeder seg fort, vil han nok ha godt av å ha en katt å leke med og søke trygghet i.

Han vil veldig gjerne ut og gleder seg til han kan få et for-alltid-hjem med gode utemuligheter. Per nå får han være ute i bånd og det er tydelig at han lengter etter utelivet.

Søk om å adoptere Rudolph

  • Boforhold

  • Personalia