Salsa

Jeg heter Salsa og jeg har bodd her hos menneskene mine siden september. De har vært ganske så skumle helt til nå. Mamma Leona flyttet for en stund siden så da tenkte jeg at jeg får prøve å stole på menneskene da. Og de er egentlig ganske greie.

Når jeg mjauer på kjøkkenet foran matskåla får jeg mat og det er ganske kult. Menneskene sitter i sofaen på kvelden og ved siden av matmor ligger det et deilig teppe. Her ligger jeg ofte om natta når menneskene sover. Nå har jeg tatt mot til meg og hoppet opp når matmor sitter der. Og hun klør meg bak øret og børster meg så jeg ikke røyter så mye. Den hånda som var så skummel før er ikke det lenger… eller så lenge den ikke kommer fort da. De sier også at jeg har blitt mye tryggere på dem etter at mamma flytta.

Jeg har også møtt litt andre skumle ting som en rar katt som hadde veldig lysende øyne. Den var litt skummel en stund før jeg skjønte at den stoppet når den møtte veggen. Menneskene her tror jeg snart er klar for adopsjon, men jeg liker ikke brå bevegelser.

Det kommer en liten gutt på besøk noen ganger og da gjemmer jeg meg for han løper og roper puuuus. Matmor sier at han ikke er farlig, men jeg er litt usikker på det. Jeg tror jeg liker litt større og roligere mennesker bedre.

Søk om å adoptere Salsa

  • Boforhold

  • Personalia