Sansa

Jeg heter Sansa og er en søt og forsiktig pus på ca. 4 år. Jeg ble fanget inn i 2019 med kattunger og har siden da lett etter et foralltid pusehjem. Da jeg byttet fosterhjem i juni 2021 var jeg ganske nervøs i starten, da gjemte jeg meg mye under sofaen og under sengen. Nå liker jeg bedre å ligge på utkikksplassen min i vinduet og speide over skogen og har blitt gode venner med fosterfamilien min.
Jeg vekker menneskene mine med korte mjau når jeg synes de sover for lenge, og hilser på de når de kommer hjem fra jobb med masse kos på bena deres. Nå stoler jeg også nok på fosterfamilien min til at de får kose og børste meg, men kun på mine premisser. Jeg er ingen sofakatt enda og vil ikke bli løftet, men søker mer oppmerksomhet for hver dag som går. Jeg er ikke så veldig glad i leker, men slår til en gang i blant. Mat og reker er derimot det beste jeg vet, det har ført til at fosterfamilien min har satt meg på diett. Kanskje det vil hjelpe på snorkingen min også?
Kommer det hunder på besøker viser jeg hvem som er sjef, de bør passe seg for de skarpe klørne mine. Menneskegjester går fint og jeg sier ifra hvis de prøver å kose med meg, jeg egner meg derfor ikke i en barnefamilie. Jeg har blitt vant til høye lyder når fosterfamilien min pusser opp i leiligheten, men løper så fort jeg kan under sofaen når det ringer på døren!
Jeg søker en tålmodig familie som kan gi meg en trygg hverdag og et langt godt liv med akkurat passe mengder godis. Til gjengjeld skal du få en kjærlig pus som alltid blir glad for å se deg.

Søk om å adoptere Sansa

  • Boforhold

  • Personalia