Sara Sukker

Sara jobber innenfor jakt og fiske (jakter særlig på laserlys og lekemus, og elsker å leke sammen med et menneske med «fiskestang» katteleke).

På fritiden går hun gjerne rundt og prater litt med dem som vil høre på, sitter i vinduet og følger med på verden, eller filosoferer mens hun ligger på gulvet med alle fire potene i luften.

Sara er en tøff pus som i juli fjernet en kreftsvulst, og måtte amputere tåen i samme slengen. Såret er helet, og opplevelsen setter på ingen måte en stopper for hennes arbeid eller hobbyer! Sara vil bli kost med på hennes egne premisser, og sier vennlig fra dersom du blir for innpåsliten. Hun maler kraftig når hun vil bli kost, og liker best å bli klødd under haka.  Vi har hørt at Sara er en ekte koseklump, men det tar nok litt tid for henne å finne seg selv etter å ha operert og flyttet.

Sara er en utekatt som savner å leke på en sikker uteplass hvor hun kan løpe rundt og utforske. Vi vet at hun er glad i voksne, men vi vet ikke om hun har erfaring med barn eller andre dyr. Hun ønsker å finne roen på sofaen til noen kjempesnille mennesker med masse kjærlighet å gi, og som vil beholde henne for alltid!

Søk om å adoptere Sara Sukker

  • Boforhold

  • Personalia