Selma

Hei!

Selma heter jeg. Jeg er en nydelig pusejente som kom til fosterhjemmet med mine 4 små puseunger. De har jeg vært en fantastisk mor for – Jeg rett og slett elsker pusebarna mine!

Før jeg kom i fosterhjem hadde jeg det nok litt trøblete, for jeg var en ganske sky pus i starten. Nå går det mye bedre! Jeg har lært at mennesker ikke er farlige. Jeg syntes faktisk at de er ganske spennende og fotfølger fostermennesket mitt rundt i leiligheten. Når hun står opp, eller kommer hjem fra jobb, kommer jeg og møter henne. Noen ganger stryker jeg meg mot bena hennes mens jeg maler også.

Det er likevel en ting jeg fortsatt jobber med å lære meg å skjønne, nemlig kos. Jeg syntes det går bedre og bedre, men det må skje på mine premisser. Jeg foretrekker enda at det er jeg som koser på fostermennesket, fremfor at hun koser på meg. Fostermennesket sier likevel at hun tror jeg kommer til å bli en skikkelig kosepus etterhvert, for jeg er ganske sosial! Pratsom er jeg også, spesielt når våtforet kommer frem! Jeg er også veldig leken og leker både med puseungene mine og med fostermennesket. Fjærleker er stor stas!

Jeg finnes ikke aggressiv, og kan løftes (men er ikke spesielt glad i det, og vil så fort som mulig ned igjen).

Håpet mitt er å få flytte til en rolig familie med kattevante og tålmodige mennesker, som tar ting i mitt tempo og leser signalene mine. Små barn passer nok ikke så godt til meg, da jeg trenger rolige omgivelser. Jeg savner å være ute, så jeg gleder meg til å komme til et hjem med trygge utemuligheter!

Søk om å adoptere Selma

  • Boforhold

  • Personalia