Selma

Hei!

 

Selma heter jeg. Før jeg kom i fosterhjem hadde jeg det nok litt trøblete, for jeg var en ganske sky pus i starten, og hveste på fostermennesket hver gang hun kom hjem. Nå går det mye bedre! Jeg har lært at mennesker ikke er farlige, og har blitt en skikkelig sosial pus. Jeg har også lært meg å kose, og å hvese har jeg sluttet helt med!

 

Når fostermennesket står opp eller kommer hjem kommer jeg alltid løpende for å hilse. Jeg kan også male høyt når jeg er i kosehumør, noe som skjer oftere og oftere. Jeg liker spesielt godt å bli klødd bak øret og oppå hodet. Jeg er også veldig sosial, og vil helst være med deg overalt. Går du på do uten meg sitter jeg ofte utenfor døra å venter på deg til du kommer ut igjen. Jeg sitter også å venter på deg utenfor soveromsdøra om morgenen (aller helst vil jeg sove i sengen sammen med deg).

 

Jeg er fortsatt litt skvetten av meg, og skvetter om du er for brå, så selv om jeg gjerne vil være masse sammen med deg er det viktig at du husker at jeg trenger en litt forsiktig tilnærming. Jeg er også veeeeeldig leken! Fostermennesket sier at jeg er mer som en kattunge enn en voksen pus i oppførselen. Litt små-rampete er jeg også, sier fostermennesket.

 

Håpet mitt er å få flytte til en familie med kattevante og tålmodige mennesker, som tar ting i mitt tempo og leser signalene mine, og som vil gi meg masse oppmerksomhet. Små barn passer nok ikke så godt til meg, da jeg fortsatt er litt skvetten.

 

Jeg savner å være ute, så jeg gleder meg til å komme til et hjem med trygge utemuligheter!

Søk om å adoptere Selma

  • Boforhold

  • Personalia