Smash

Smash er en sjarmerende tigergutt som trenger litt tid på å bli vant til deg. Når han først er det, erobrer han hjertet ditt som den kosete raringen han er. Smash maler høylytt bare du er i nærheten av han om han er i kosehumør. Han vil ikke sitte på fanget, men gjerne på gulvet i nærheten, og hopper opp i sofaen ved siden av deg når han har blitt trygg. Smash elsker å rulle frem og tilbake og bli klødd på magen. Bare pass på å ikke gjør noen brå bevegelser – da fyker han av gårde fortere enn svint!

Smash er en engstelig katt som trenger tid til å bli kjent på sine egne premisser – han liker å bli pratet til og kommer etter hvert. Smash liker ikke å bli løftet, med mindre han er ekstremt kosesyk blir det klør og protest.

Han blir modigere av å se på bestevennen sin Troika som er hakket mer frempå. Hvis Smash går under sofaen er han ikke vanskelig å lokke frem med en leke, særlig ikke hvis det er en pirrende en som lager rare og fascinerende lyder. Smash og Troika har et nært forhold siden de har vokst opp sammen, de finner trøst i hverandre når ting er skummelt, og de elsker i å leke med hverandre. Derfor bør de to helst adopteres sammen.

I likhet med mange kastrerte kosekatter er Smash veldig glad i mat. Han er nok ekstra glupsk siden han hadde en litt tøff start på livet. Nå er han på diett. Han bør også få spesialfor for katter med en litt sensitiv mage. Smash passer best med tålmodige mennesker og et ikke veldig bråkete hjem siden det er fort gjort å skremme han.

Søk om å adoptere Smash

  • Boforhold

  • Personalia