Smudge

Jeg heter Smudge og jeg er en leken og kosete jentepus som elsker oppmerksomhet. Jeg liker mennesker best når de ligger stille, helst med et mykt pledd over seg. Da kommer jeg gjerne bort for å få masse kos. Jeg vet ikke alltid om jeg liker kosen jeg får, så noen ganger kan jeg si klart ifra om at det er nok selv om jeg egentlig vil ha mer. Da kan jeg finne på å slå, samtidig som jeg maler. De som kjenner meg godt ser når det kommer til å skje, så det går som oftest bra. Jeg liker damer bedre enn menn, synes menn kan være litt skumle. Når de er i nærheten holder jeg litt avstand, men mykner til slutt. 

Når jeg ikke får kos, liker jeg å ligge i sofaen og følge med på hva menneskene finner på. Spesielt interessant er det når de lager mat. Hvis jeg ser søtt nok på de så havner det noen ganger noe mat i skåla mi også. Av og til er det til og med noe jeg synes er godt å spise. Jeg synes det kan være ganske skummelt når de finner frem støvsugeren eller gjør andre ting som bråker mye, men jeg kommer raskt frem igjen når det blir stille.

Fostermamma synes at noe av det mest sjarmerende med meg er at jeg ikke kan å mjaue. Enten freser jeg eller så piper jeg. Når jeg virkelig vil ha oppmerksomhet prøver jeg veldig hardt å mjaue, men den eneste lyden som kommer ut er et lite pip.

Jeg ønsker meg et foralltid hjem hvor jeg får masse kos og kan være ute. Jeg kan være litt dominerende ovenfor andre katter, så et hjem der jeg er eneste pus er nok det beste. Jeg kommer nok heller ikke så godt overens med små barn.

Jeg er vaksinert, chippet og kastrert. Vil du hilse på meg? Kontakt kattehuset.

Kontakt oss om Smudge