Solo

Hei!

Jeg heter Solo og kom til fosterhjemmet mitt etter en tid ute. I begynnelsen var jeg ganske skeptisk til menneskene jeg bodde sammen med. Da måtte jeg si ifra hvis jeg synes de kom litt for nærme. Etter en stund fant jeg ut at de egentlig var ganske snille, og nå har jeg blitt veldig glad i de tobeinte!

 

Jeg har blitt en skikkelig kosegris, og kan nesten ikke få nok kos. Jeg elsker å ligge på fanget – da maler jeg så det durer. Jeg er også veldig glad i lek, og håper på å komme til et hjem hvor noen vil leke med meg!

 

Jeg er en litt forsiktig type, og liker å ha det rolig rundt meg. Jeg er fremdeles litt skvetten, og brå bevegelser gjør at jeg piler unna til et trygt sted. Hvis jeg blir usikker på hånda di eller hvis vi leker kan jeg bite litt eller ta frem klørne, men jeg jobber for å unngå dette.

 

Jeg er litt skeptisk til fremmede, og gjemmer meg helst hvis det kommer noen på besøk. Jeg håper jeg får komme til et tålmodig hjem, som lar meg bruke den tiden det vil ta for meg å venne meg til et nytt hjem.

 

I fosterhjemmet har jeg bodd med andre katter, og de hjalp meg til å bli en mye tryggere pus. Så jeg kunne nok tenke meg en snill og sosial pus som romkamerat!

Søk om å adoptere Solo

  • Boforhold

  • Personalia