Storm

Storm er en helskjønn hannkatt som ønsker seg et godt hjem.
Da han først kom til fosterhjemmet sitt, var han ordentlig sky og redd. I mange uker holdt han til bak sofaen, og kom kun frem om natten. Han har kommet en lang vei, og etter mange bestikkelser med god mat, har han blitt både sosial og kjælen. Likevel kan han fortsatt være usikker på fremmede og gjemmer seg dersom han ikke føler seg trygg.
Storm elsker lek, kos og mat. Favorittaktiviteten hans er å jakte på papirballer og garn. Han har en tendens til å glemme å trekke inn klørne når han leker. Han er den snilleste pusen, men bør nok ikke bo med små barn eller dyre møbler. Titt og ofte hender det at han kommer og legger seg ved siden av deg i sofaen og maler. Da er han klar for kos. Til tross for at han er en voksen katt på 4 år, har han søte små majuelyder. De kommer frem når han vil fortelle deg at han er glad for å se deg, og når han har lyst på ekstra god mat.
Han sitter mye i vinduskarmen og ser ut på verden utenfor. Han ser ut til å drømme om å få utforske alt det spennende der ute. Vi håper virkelig at han får den muligheten i et godt hjem med mye kjærlighet.

Søk om å adoptere Storm

  • Boforhold

  • Personalia