Tapper

Kan jeg få bli med deg hjem?

Hei jeg heter Tapper og er en stor gladgutt på nesten 4 år! La meg fortelle deg litt om meg selv 😃 Jeg blir ofte kalt en panter fordi jeg er er lang og slank, og helt svart. Det føles veldig godt å strekke de lange beina mine, så det gjør jeg hele tiden. Tror det har sjarmert menneskene jeg bor med nå! Jeg har også godt med energi og synes det er kjempegøy å leke med kattevenner og leketøy, men jeg trives også som alenekatt (hvis jeg får masse oppmerksomhet)! I det siste tror jeg fostermor og fosterfar synes jeg har vært litt vel plagsom, fordi jeg vil så gjerne ut! Jeg er så nysgjerrig på hva som finnes der ute og sitter i vinduskarmen hele tiden. Gleder meg til å få trygge og rolige uteområder jeg kan utforske og gjøre til mitt! Jeg er litt forsiktig også da, og trenger litt tid og tålmodighet når nye ting eller utfordringer dukker opp. Men når jeg treffer andre katter, er jeg ikke så redd. Jeg liker å bruke størrelsen min til å vise at jeg er sjef. Ikke alltid fosterbroren min synes det er så gøy, han er jo vandt til å være størst, men det synes jeg!

Når jeg er inne synes jeg det er utrolig digg å bli børstet. Det er min favorittform for oppmerksomhet og kos! Det er sikkert derfor jeg er så blank og myk i pelsen. Jeg leker gjerne også litt med børsten underveis, men ikke vær redd for meg hvis jeg småangriper børsten eller hånda di, jeg er ikke aggressiv! Blir bare litt overstimulert noen ganger, og da sier jeg forsiktig fra til deg! Som regel biter jeg bare litt på børsten helt til jeg husker at dette vil jeg ha mer av! Børsting er så deilig altså!

Jeg tror jeg har lange bein, siden jeg er større enn de fleste katter jeg har møtt. Jeg veier litt, men det er nok bare alle musklene mine. De trenger jeg jo for å klatre og jage ting. Derfor ønsker jeg meg også muligheter til å ligge høyt inne, ikke bare for å holde utkikk og vise at jeg er sjef, men også for å passe på formen! Kloremøbler er også viktig for meg. Jeg er ikke rampete, men det er ikke alltid jeg skjønner hvor jeg får lov til å klore, og hvor ikke. Men jeg er ganske smart og lærer fort, så lenge jeg får andre kloremuligheter og du lærer meg hva jeg får lov til! For å motivere meg til å gjøre som du vil, så digger jeg snacks bare sånn at du vet det.

Nå bor jeg med to veldig pratsomme katter og de har lært meg at kommunikasjon med mennesker er veldig viktig. Så nå skravler jeg godt med dem og sier i fra hvis jeg kjeder meg. De synes jeg har en veldig søt stemme, og når jeg tilter hodet og får store øyne, ja da kan jeg faktisk få hva jeg vil av dem! Så søt er jeg altså.

Håper du synes jeg høres ut som en pus for deg, jeg gleder meg fælt til å få mitt for alltid-hjem. Jeg har ikke hilst på barn eller hund, men en snill hund går nok fint med litt tilvenning.

Kom gjerne på besøk til meg for å bli kjent! Gleder meg til å se deg 😊

Søk om å adoptere Tapper

  • Boforhold

  • Personalia