Teddy

Vil du vinne hjertet til Teddy, tar du frem leker. Når fostermor står på kjøkkenet, kommer han alltid for å sparke fotball frem og tilbake. Leker er virkelig livet. Der han bor i dag har han ikke så god plass å boltre seg på. Så han gleder seg nok til å få mye større plass hvor han kan løpe frem og tilbake for å få ut all energien sin.

Når han ikke leker, ligger han helst ved siden av fostermor på sofaen. Han kommer bare nærmere og nærmere, og nå ligger han bare cm unna, gjerne på ryggen med alle fire i alle kanter. Fostermor har tro på at Teddy blir koseklar en dag i fremtiden. Men man må belage seg på tålmodig trening frem til denne dagen kommer.

Teddy finner stor trygghet i spesielt den ene kattevennen han har i fosterhjemmet. De leker masse og Teddy søker mye kos i henne. Det hadde vært fint om han blir adoptert til et hjem hvor han kan finne trygghet i en annen firbent venn.

Fosterhjemmet har også lagt tydelig merke til at Teddy blir mer nervøs når det ikke har vært mennesker hos han på opp til 12 timer. Det er derfor nødvendig at han kommer til et hjem med noen som vil være en del hjemme med han.

Teddy vil absolutt være verdt hvert eneste sekund du investerer i han, både i form av at du smelter av det nydelige blikket og i latter av alle de sjarmerende lydene, morsomme påfunnene og merkelige sovestillingene.

Søk om å adoptere Teddy

  • Boforhold

  • Personalia