Teddy

Rett etter pandemien omfavnet landet i 2020, ble det oppdaget en svær kattekoloni i Trøskenområdet. Teddy ble fanget og kjørt til fosterhjemmet sitt. I starten var han så redd at han mjauet høylytt igjennom nettene og gjorde alt han kunne for desperat å finne fluktruter ut av fosterhjemmet. Teddy hadde brutale mareritt der han ofte våknet panisk og slo rundt seg. Enhver menneskebevegelse førte til voldsomme fryktreaksjoner.

Fra starten av skjønte fosterhjemmet at det måtte mye arbeid til for at Teddy skulle finne tryggheten igjen. Etter et år med utallige timer med trening, har Teddy blitt en helt annen katt enn den han var da han kom. Hvis du vil vinne hjertet til Teddy, tar du frem leker. Pinner med snor, baller, lekemus, laser, nettbrett med kattespill, hva som helst. Han deler en lekekurv med de to fastboende kattene i fosterhjemmet. Den blir tømt like fort som fosterhjemmet prøver å rydde gulvet. 

Etter lek ligger han gjerne på sofaen og sover. Da utnytter fosterhjemmet tiden til trening på berøring og kos. I starten kunne Teddy vunnet parkourmesterskap hver gang vi øvde på berøring. Det var trippel bakflip, løping oppover veggen og andre fancy triks ved det minste forsøk. Nå kan han lukke øynene og sovne med hodet i hånden din. Teddy oppsøker ikke kos selv, men han tar gjerne imot når han føler seg trygg.

Teddy finner stor trygghet i kattevennen sin i fosterhjemmet. De leker masse og Teddy søker mye kos hos henne. Det er derfor svært viktig at han blir adoptert til et hjem hvor han kan finne trygghet i en annen firbeint venn. Fosterhjemmet har også lagt tydelig merke til at Teddy blir mer nervøs når det ikke har vært mennesker hos han på 12 timer+. Det er derfor nødvendig at han kommer til et rolig hjem hos noen som er mye hjemme sammen med han.

Søk om å adoptere Teddy

  • Boforhold

  • Personalia