Tempus

Jeg heter Tempus og ble født ca 01.01.17. Jeg er nesten prikk lik min angivelige søster, Trine, bare større størrelse.

Vi vokste opp i en koloni med mange andre katter, så derfor var jeg redd mennesker da jeg kom til fosterforeldrene mine 30. Desember 2018. Derfor fikk jeg mye Dreamies og annet kattegodt i begynnelsen. Fosterforeldrene mine sier at jeg har lagt på meg en god del, så nå er det godtestopp. Men, siden jeg nå forstår at fosterforeldrene mine er kosemaskiner, trenger de ikke lenger å bruke godis som lokkemiddel. Nå kommer jeg helt frivillig.

Jeg er rolig, men også en aktiv og nysgjerrig pusegutt som elsker å leke med «søsteren». Vi løper etter hverandre i leiligheten og sover sammen som en ball i sofaen. Derfor er det ønskelig at vi helst flytter videre sammen i vårt for-alltid hjem. I det siste har laserpennen vært utrolig morsom å leke med. Jeg syns fortsatt fremmede er skumle, så når forsterforeldrene får gjester på besøk oppholder jeg og søsteren min oss under sofaen. De siste gangene har jeg derimot kommet frem for å snuse litt, da var fostermor veldig stolt.

Jeg er nysgjerrig på verden utenfor leiligheten, så trygge utemuligheter er ønskelig. Siden jeg fortsatt er skeptisk til fremmede og brå bevegelser er det viktig at de som adopterer meg er tålmodige med meg, og gir meg den tiden og kjærligheten jeg trenger for å fortsette å blomstre. Det vil nok være best for meg å bo i et rolig hjem uten barn og hunder.

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Kontakt kattehuset om du ønsker flere bilder, videoer og informasjon.

Kontakt oss om Tempus