Tess

Tess gikk ute i en stor koloni en stund før hun ble fanget inn, og har vært i fosterhjem fra hun var 8-9 mnd. I nåværende fosterhjem har hun vært siden september 2020. At de første månedene av livet ikke var fylt med menneskekos og lek har gjort at hun ikke umiddelbart stoler på nye mennesker, men hun gjør store fremskritt hele tiden.

Hun er leken, kosete, pratsom og et matvrak, og går gjerne rundt beina ved matlaging. Hvis hun blir pratet til med kosestemme kommer hun løpende. Hun tråkker, maler og vandrer rundt i kosen. Hun er så katt som det går an å bli – Hun dytter med glede alt som finnes ned fra bord og hyller, og løper som en tulling etter laserpenner og jakter tær som en proff.

Det er fortsatt litt vilkatt igjen i henne, og hun kan fortsatt skvette ved brå bevegelser. Da hun kom i nytt fosterhjem reagerte hun med fresing, slag og biteforsøk hvis man kom for nær, nå er dette helt borte. Nå freses det kun når den andre katten blir for voldsom, og han fortjener det stort sett.

Ved besøk gjemmer hun seg lenge og vel, men kommer ut for å kikke når hun har blitt trygg på lukter og lyder. Fra tidligere er Tess vant med hund og hun finner mye trøst og kos i andre katter. Hun trenger forutsigbare omgivelser, med mennesker som vil gi henne tid til å vise hvor fantastisk og god hun egentlig er bare hun kommer ut av skallet sitt. Hun ønsker seg til et hjem med gode utemuligheter, så hun kan jakte og utforske, og bruke alt av instinkter hun har i kroppen.

Ta kontakt med Kattehuset om Tess er katten for deg!

Søk om å adoptere Tess

  • Boforhold

  • Personalia