Tigris

Jeg er Tigris, en søt liten jente på 5 år. Jeg har bodd mange år i fosterhjem, og søker et permanent og hyggelig hjem. Jeg søker etter noen som har tid og omsorg til å gjøre meg trygg, da jeg kan være litt skeptisk og redd rundt nye mennesker.

Når jeg blir varm i trøya, vil jeg imidlertid være der det skjer. Jeg elsker godbiter og dette er veien til hjertet mitt. Nærkontakt må skje på mine premisser! Jeg kan også bli stressa av høye lyder og brå bevegelser i starten, men blir mindre skvetten med tiden. Jeg liker å leke, så lenge det ikke er for voldsomt. Jeg elsker også å ligge i vinduskarmen og titte ut på livet utenfor, og vil veldig gjerne ha mulighet for litt luft i pelsen.

Jeg har bodd mange år med min fosterbror Laban, som jeg trives veldig godt med og som gjør meg tryggere. Om mulig, vil jeg gjerne at vi adopteres sammen. Jeg har også tidligere bodd sammen med flere andre katter, så et hjem med andre katter vil være helt topp for meg! Jeg er en veldig søt jente som vil være et topp tilskudd til et rolig hjem.

Søk om å adoptere Tigris

  • Boforhold

  • Personalia