Tim

OBS! Tim er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei!

Jeg heter Tim og ble antageligvis født 01.01.2018. Jeg ble funnet i en leilighet sammen med 10 andre katter og har hørt rykter om at jeg sjarmerte folk allerede på vei til veterinæren. De sa jeg var forsiktig, men kosete. Det kan mitt fosterhjem bekrefte. Jeg var veldig forsiktig i starten, men etter 2 måneder ville jeg kun være rundt fosterforeldrene mine.

Til tross for at jeg er forsiktig, er jeg en skikkelig kosepus. Jeg tar ikke så mye initiativ selv i starten, men sier ikke nei til kos hvis du tar initiativ! Det er som om jeg glemmer alt jeg har vært redd for så fort noen tar på meg. Jeg elsker å bli klødd i kinnene og på hode, du kan også løfte meg og holde meg, eller kose meg på magen. Blir det for mye kan jeg bli rastløs og leken, og da kan jeg lekebite og -klore lett, men det er ikke for å gjøre deg ille.

Har jeg ikke sett deg på en stund så prater og maler jeg mye. Når du står opp om morgenen kommer jeg løpende for å fortelle deg om alt som skjedd i løpet av natten, og spør også om litt mat. Går du på do uten meg så sitter jeg utenfor og venter.

Jeg er litt skvetten og kan løpe fra deg hvis du plutselig rører på deg og jeg ikke er forberedt. Men jeg kommer raskt tilbake. I starten gjemte jeg meg, men ikke nå lenger. Iblant trenger jeg litt alenetid, men da legger jeg meg bare en bit bort.

Jeg er også veldig glad i mat og godteri, og lydet av mat i bollen min får meg å komme løpende med en gang!

Jeg vil gjerne komme til et hjem med gode utemuligheter, rolige mennesker, og til noen som vil gi meg masse kjærlighet og kos. Ettersom jeg er litt skvetten tror jeg ikke at jeg trives med små barn. Jeg vet ikke hvordan jeg trives med andre katter, men tror det hadde gått fint. Jeg vet heller ikke hvordan jeg passer med hund.

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert.
Har du lyst til å møte meg, kose med meg og kansje bli mitt foralltidhjem? ta kontakt med kattehuset.

Kontakt oss om Tim